Az ötletes üzletdekoráció a vállalkozás arca!

A cégtáblával együtt ez határozza meg az utcáról érkező ügyfelek, vásárlók első benyomását. Ezért kell profin kivitelezni.

Szolgáltatás leírás

Egy saját üzlet megnyitása, felújítása rengeteg munkával jár. A megfelelő alkalmazottak kiválasztása, az árukészlet feltöltése, az engedélyek beszerzése után sokaknak valószínűleg eszébe sem jut az üzletdekoráció megtervezése. Nos, a tervezésre és a megvalósításra nem szükséges további energiát áldoznod, hiszen itt vagyunk mi, és mindent megoldunk!

Milyen egy jó üzlet dekoráció?

Az üzletdekoráció, pontosabban fogalmazva egy jól kitalált üzletdekoráció sokkal fontosabb, mint talán azt elsőre gondolnád! Ez a vállalkozásod arca, egy potenciális ügyfél ezzel találkozik először, itt alakul ki az első benyomás, ami hozzájárul a későbbi döntések megszületéséhez. Pontosan ezért fontos, hogy ne bagatellizáld el ennek a rendkívül fontos esztétikai és egyben reklámelemnek a megvalósítását. Nem mondunk újat azzal, hogy egy kirakatnak elsősorban informatívnak kell lennie, tehát ha valaki először ránéz, néhány másodperc után is tisztában legyen vele, hogy pontosan mit kaphat, ha betér az üzletedbe. Természetesen az is fontos, hogy legyen figyelemfelhívó, tehát vonzza a tekinteteket, azonban nem árt ügyelni arra, hogy ez a figyelemfelkeltés ne tűnjön tolakónak, tehát az összkép kellemes, hívogató hangulatú legyen. Figyelni kell arra is, hogy a dekoráció tökéletesen illeszkedjen céged már meglévő arculati elemeihez, így a logóhoz, a névjegykártyákhoz, vagy az üzletben található prospektusokhoz.

Néha szükség van egy kis frissítésre

Optimális esetben a dekoráció fő arculati elemei, mint például a cégnév, a tevékenységi kör, a nyitvatartás időintervalluma vagy az elérhetőségek sok évig nem változnak. Vannak viszont információk, amiket jó, ha frissítesz. Ilyen az akciós termékek listája, ami legyen szó bármilyen termékről vagy szolgáltatásról, biztosan hívogatja és vásárlásra ösztönzi a hozzánk betérő vásárlókat. Összegezve: egy üzlet dekoráció megtervezése, majd az azt követő kivitelezési munka közel sem egyszerű feladat, azonban ránk és a sokéves tapasztalatunkra nyugodtan támaszkodhatsz. Igény esetén felmérjük, megtervezzük és kialakítjuk az elképzeléseidnek megfelelő üzletdekorációt. Kérdés esetén keress minket bizalommal, kérj árajánlatot, állunk rendelkezésedre.