Termékek

Zavarba ejtően széles termékpalettánk bizonyítja: ha grafikai tervezésről és nyomtatásról van szó, nem ismerünk lehetetlent.
Munkánkat mindig proaktív, felelősségteljes szemlélettel végezzük. Te megálmodod, mi megvalósítjuk!
Molinó

Molinó

A molinó még mindig az egyik legmenőbb reklámeszköz, de csak akkor eredményes, ha egy molinó vonzza a tekintetet. Mi pedig pontosan ilyen molinókat tervezünk!

bővebben
Vászonkép

Vászonkép

A nyomtatott vászonkép egy kiváló ötlet a szeretteid megajándékozására. Vászonképnyomtatás segítségével egy emlék is dekorelemmé válhat!

bővebben
Plakát

Plakát

Grafikus tervező segítségével a plakátod lehet az a reklám, amely vonzza a tekintetet. Add meg a módját, és készíttesd velünk a plakátod!

bővebben
Roll-Up

Roll-Up

Szükség lenne látványos roll-upra egy kiállításra vagy a standod elé a vásárba? Legyen a te roll-upod, amelyik megragadja a tekintetet! Mi tudunk hozzá néhány trükköt!

bővebben
Tapéta

Tapéta

A tapéta reneszánsza a nyomtatott tapéta. A trendi nyomtatott tapéta kiemeli az otthonod vagy irodád egyediségét, nézd meg a kínálatunkat, és kérd ajánlatunkat most!

bővebben
Stand dekor

Stand dekor

Madarat tolláról, embert barátjáról, céget a standjáról. Bár minden példa sántít, az tuti, hogy a jó első benyomás fontos az üzleti életben. Ezt a standod profi dekorja megteremtheti.

bővebben
Megállító tábla

Megállító tábla

A jó megállító tábla vonzza a szemet, tájékoztat és vásárlásra csábít. Terveztess valódi megállító táblát, ami vonzza a vevőket, ügyfeleket – kérd hozzá ajánlatunkat!

bővebben
Cégtábla

Cégtábla

A cégtábla az első, amit meglát az ügyfeled, így fontos a megnyerő, modern megvalósítás, tekintetet is vonzó cégtábla tervezése és gyártása. Kérd ajánlatunkat!

bővebben
Öntapadó fólia

Öntapadó fólia

Lehet fényes vagy matt, az öntapadó fóliák nyomtatásában nagy gyakorlatunk van. A végeredmény évekig ellenáll az időjárásnak és a napfénynek, így hosszan tartó megoldást jelent.

bővebben
Ablakfólia

Ablakfólia

Egy ablakfóliáknak rengeteg előnye van. Arculatot adnak az épületnek, segítik a hővédelmet, védenek a napfény ellen, védik az üveget. Ha nálunk készítteted, akkor pedig még jól is néznek majd ki!

bővebben
Névjegy

Névjegy

Névjegykártya? A digitális korban felesleges, gondolhatod, amíg el nem mész egy üzleti reggelire vagy tárgyalásra, ahol mindenki leteszi a sajátját az asztalra. Hidd el, neked is szükséged lesz rá!

bővebben
Szórólap

Szórólap

Hiába régi megoldás, a szórólapozás még mindig eredményes marketingeszköz, ha szeretnéd elérni az utca népét. Az általunk tervezett egyedi megoldások ráadásul nem a kukában végzik majd.

bővebben
Címke

Címke

A jó bornak nem kell cégér, ez igaz, címkét viszont a legjobbra is illik tenni. A címke nyomtatás nálunk nem csupán a borok esetén jár minőségi, egyedi tervezéssel és kivitelezéssel.

bővebben
Katalógus

Katalógus

Lehet bármilyen jó egy eBook, biztosan nem jut el mindenkihez. Viszont a nyomtatott megoldások tartják népszerűségüket, különösen, ha egy olyan területről beszélünk, mint a katalógusok világa.

bővebben
Füzet

Füzet

Ha kevés tartalom is elég, a katalógus helyett a füzet a legmegfelelőbb formátum. Ilyenkor is fontos azonban, hogy a tervezés és a nyomtatás ötletes legyen, vonzza a szemet. Mi eszerint dolgozunk.

bővebben
Meghívó

Meghívó

Unod a csöpögős, sablonos meghívókat? Minden céges bulira, esküvőre ugyanazzal a formulával csábítanak? Ne állj be a sorba: alkossuk meg együtt az ötletes, egyedi vendégvárókat!

bővebben

Tegyél minket próbára!

 

Szeretünk és tudunk közösen gondolkozni, ügyfélközpontú szemléletünknek hála így mindenki azt kapja, amit valóban szeretne.Ha a termékeink vagy szolgáltatásaink felkeltették a figyelmedet, kérj tőlünk ajánlatot!