Szolgáltatások

Grafikai tervezés, digitális és ofszet nyomtatás, autódekoráció, üzletdizájn, pólókészítés.
Ha te megálmodtad, mi kitaláljuk, hogyan valósítsuk meg!

Grafikai tervezés

Grafikai tervezés

Kinyomtatni csak azt szabad, ami úgy lett megalkotva, hogy eléri a célját. A grafikai tervezés nálunk munka és szenvedély egyben, ebben vagyunk a legjobbak!

bővebben
Digitális nyomtatás

Digitális nyomtatás

Ha digitális nyomtatásról van szó, lehetetlen minket megoldhatatlan feladat elé állítani. A megvalósításban hű társunk a Xerox Versant 180 színes digitális nyomdagép.

bővebben
Ofszet nyomtatás

Ofszet nyomtatás

A nyomdaipar legelterjedtebb eljárása az ofszet nyomtatás. Nálunk garantált a kiemelkedő minőség, az éles, tiszta kép, mindez nagy mennyiségben, költséghatékonyan.

bővebben
Autó dekoráció

Autó dekoráció

A szemnek kedves autódekoráció önmegvalósítás és marketingeszköz is lehet. Mindkettőhöz profi kivitelezés szükséges. Nálunk ez rövid határidővel párosul.

bővebben
Üzletdekoráció

Üzletdekoráció

Egy ötletes üzletdekoráció a vállalkozás arca. A cégtáblával együtt ez határozza meg az utcáról érkező ügyfelek, vásárlók első benyomását. Ezért kell profin kivitelezni.

bővebben
Pólónyomtatás

Pólónyomtatás

Nem sablonokból alkotunk. Távol áll tőlünk a tucatmunka. Ha egyedi és minőségi pólót szeretnél, akkor viszont jó helyen jársz. Ha nálunk rendeled, divatos, tartós és ötletes is lesz.

bővebben

Tegyél minket próbára!

 

Szeretünk és tudunk közösen gondolkozni, ügyfélközpontú szemléletünknek hála így mindenki azt kapja, amit valóban szeretne.Ha a termékeink vagy szolgáltatásaink felkeltették a figyelmedet, kérj tőlünk ajánlatot!