Ha digitális nyomtatásról van szó, lehetetlen minket megoldhatatlan feladat elé állítani.

A megvalósításban hű társunk a Xerox Versant 180 színes digitális nyomdagép.

Szolgáltatás leírás

Már több mint fél évezred telt el a Gutenberg-féle nyomtatás megszületése óta, és mint az élet számos területén, úgy a nyomtatásban is folyamatos fejlődésnek lehetünk a szemtanúi. A mai nyomtatási technikák egyik zászlóshajója a digitális nyomtatás, amelynek leginkább akkor veszed hasznát, ha kisebb mennyiségű, megfelelő minőségű anyagra van szükséged rövid határidőn belül.

Mitől lesz digitális a nyomtatás?

Ha röviden szeretnénk megfogalmazni a digitális nyomtatás legnagyobb előnyét, akkor talán azt mondhatnánk, hogy az egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége. A gyakorlatban mindez azt jelenti, hogy csak egy bemeneti, általában PDF-formátumú fájlt szükséges leadni a nyomdának. A folyamatot lebonyolító szakember a számítógépről a nyomtatóhoz továbbítja a nyomtatandó anyagot, majd néhány másodperc elteltével el is kezdődik a látható tevékenység. A folyamat nagyban hasonlít a megszokott irodai nyomtatáshoz. Digitális nyomtatás esetén több technológiával is dolgozhatunk, hiszen a nyomtatást végző hengerre folyékony festéket vagy akár festékport is felvihetünk. A viszonylag egyszerű nyomtatási folyamat talán legnagyobb előnye, hogy egy olyan megoldást nyújt, aminek köszönhetően akár már néhány órán belül a kezedben tarthatod a kész anyagokat, ami segít, hogy könnyen alkalmazkodj az előre nem tervezett szituációkhoz is.

Mikor ajánljuk?

„Holnapra szeretnék kérni 50-100 darabot!” Ha az előbbi mondathoz hasonló igényekkel akarsz névjegyet, szórólapot, esküvői meghívót, éttermi étlapot vagy egyéb prospektust, esetleg brosúrát nyomtattatni, tehát viszonylag gyorsan és kis darabszámban, valamint nem szeretnél lemondani a tökéletes minőségről, a digitális nyomtatás a lehető legjobb választás. Hatalmas előnye még, hogy segítségével a nyomtatott anyag akár darabonként is tartalmazhat eltéréseket, gondolhatsz például névre szóló meghívókra is. A megvalósításban hű társunk a Xerox Versant 180 színes digitális nyomdagép. Amennyiben nem egyértelmű, hogy a digitális vagy az ofszet nyomtatási formák közül melyik opció az ideális választás, kérd segítségünket, biztosan megtaláljuk a legköltséghatékonyabb megoldást!