Profi kivitelezés, rövid határidővel!

A szemnek kedves autódekoráció önmegvalósítás és marketingeszköz is lehet. Mindkettőhöz profi kivitelezés szükséges. Nálunk ez rövid határidővel párosul.

Szolgáltatás leírás

Szeretett gépjárműveink rendeltetésükből adódóan folyamatosan mozgásban vannak, így állandó megjelenést, konkrétan tökéletes, akár több százezer forint értékű reklámfelületet is jelenthetnek. Kösd össze a kellemeset a hasznossal, és élj a lehetőséggel, ne csak A-ból B-be jutásra használd az autódat! Cégünk nem csak a kivitelezésben, hanem az autódekoráció megtervezésében is segít.

Autódekoráció, mint tökéletes marketingfelület

Legyen szó saját autóról, kisbuszról vagy teherautóról, látni kell, hogy egy folyamatosan mozgásban lévő reklámfelületről beszélünk. Természetesen nem csak mozgó dekoráció esetén bír reklámértékkel, egy éppen parkoló autón is látható a hirdetés. Fontos szempont a költséghatékonyság, mivel ennek egyszeri díja van, a hirdetésből adódó bevételeket azonban hosszú évekig élvezheted. Az éveken van a hangsúly, hiszen míg például egy szórólapon elhelyezett reklám vélhetően csak néhány napig marad látható, addig itt számolhatsz egy hosszantartó állandósággal. Bár a marketinges világ súlypontja folyamatosan az online tér felé billen, az autós dekorációknak nagy előnye, hogy láthatóságához nem szükséges számítógép és internethozzáférés. Ez a hirdetési felület kortól és nemtől függetlenül mindenkihez elér. Nagy előny, hogy a reklámérték mellett a céged imázsépítésében is nagy szerep jut neki. Egy saját dekorációval ellátott céges autó erősnek és nagynak mutatja a vállalkozást, ezáltal bizalmat ébreszt az emberekben. Érdekes statisztikai adat, de több kimutatás szerint is arányaiban jóval kevesebb dekorációval ellátott autót törnek fel vagy lopnak el a tolvajok.

Amikre érdemes odafigyelned

Már a dekoráció tervezését is érdemes szakemberre bízni, hiszen apróságnak tűnik, de fontos, hogy belekalkuláljuk az ajtók és az ablakok között található réseket. Azért is ajánlott már a kezdeti szakaszban felvenni a kapcsolatot a grafikussal, hogy a már meglévő arculati elemekhez szükséges dizájnt alakítsa ki. Célszerű egy olyan vállalkozást keresned, ahol a tervezést és a kivitelezést is meg tudják valósítani. Nálunk ezt most egyben megtaláltad! Keress minket bizalommal, állunk rendelkezésedre!